dissabte, 5 de novembre de 2011

Trobar feina escoltant la ràdio

En un moment en que la situació laboral de 615.558 persones a Catalunya (camí dels 5 milions d'espanyols) és tant delicada, qualsevol iniciativa per combatre aquesta situació és benvinguda.

A la vista està que cap mesura atura aquesta preocupant situació del mercat laboral; és moment de buscar alternatives, noves iniciatives, ....noves oportunitats ...us sona oi?. Lluny dels despatxos dels responsables de les polítiques actives d'ocupació d'aquest país apareixen iniciatives que sorprenen i fan pensar.

En concret us vull comentar la iniciativa del programa de ràdio El món a RAC1 que dirigeix @jordibaste en el que per tercera vegada convoquen una borsa de treball amb l'ajuda de les ofertes de feina que fan arribar els oients del programa (hi ha publicat un llistat de 128 ofertes). Els interessats en alguna d'elles (aquest cop han de ser menors de 30 anys) han d'enviar un correu electrònic.

Fugint de xifres cridaneres i titulars mediàtics, els mitjans de comunicació sovint n'abusen, l'acció no aporta cap novetat ja que existeixen moltes borses de treball i empreses que es dediquen a concertar ofertes i demandes laborals. El que sí que ens pot fer pensar és el fet que sorgeixi d'una iniciativa privada (empresa privada) amb una important vocació de servei públic. Iniciatives privades amb voluntat de servei públic poden complementar/suplir on no arriba la iniciativa pública ....????  -Thinking-

"No garantim feina, oferim una oportunitat per trobar-ne”  (Bloc d'"El Món a RAC1")

Tampoc podem caure en la frivolitat de fer les coses de qualsevol manera (no estic dient que en el cas que comento es faci així), la feina i les oportunitats de les persones són temes amb els que actualment no s'hi pot jugar. La validació de les ofertes de feina, el crivatge de currículums, etc.. hi ha professionals i empreses que s'hi dediquen per garantir-ne uns resultats satisfactoris i justos.

Ànims i sort a tots/es.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Share/Bookmark