dijous, 17 de novembre de 2011

Les TIC al barri del Carme de Reus

Dins una de les línies de treball del programa AODL Barri del Carme s'està treballant pel foment de l´ús de les noves tecnologies en les empreses, comerços i organitzacions del barri. Després d'analitzar l'evolució i la situació actual de l'activitat econòmica més important al barri, el petit comerç (de proximitat), s'ha planificat un cicle de xerrades per tal de donar a conèixer diferents formes d'aplicar i els avantatges que ofereixen les TIC en aquest sector d'activitat.
Xerrada al Centre Cívic del Carme - Reus


La primera xerrada, "Per què serveix internet?", realitzada el 15 de novembre ha servit per veure mitjançant exemples pràctics de comerços (Globofiesta i La Caseta de l'arbre) i empreses (Optical Illisuion ) del barri diferents aplicacions i plantejaments de l'ús de la xarxa.La segona xerrada, "Per on puc començar?", realitzada el 22 de novembre ha servit per conèixer eines eficients de gestió de canals d'informació a la xarxa (RSS), eines de comunicació àgil i fluida amb els clients (e-mail, xarxes socials) i de software de suport a la gestió interna (gestió d'estocs, de processos, etc).La tercera xerrada, "Quina és la millor eina per la meva activitat?", realitzada el 29 de novembre s'ha parlat de dues xarxes socials (Facebook i Foursquare), de la factura electrònica i la signatura digital, de software de gestió de clients (CRM) i de la botiga on line (solucions codi obert).
2 comentaris:

  1. Fantàstic Carles, felicitats! Cal fer molta feina d'iniciació a les xarxes socials, a que es perdi la por i s'experimenti i saber-ne veure més les oportunitats que les amenaces!

    ResponElimina
  2. Gràcies ;-)
    Va ser molt interessant el debat entorn a les xarxes socials. També molt clarificadores les experiències que ens van venir a presentar alguns comerços i empreses del Barri...

    ResponElimina

Share/Bookmark