Pàgines

dijous, 17 de novembre del 2011

Les TIC al barri del Carme de Reus

Dins una de les línies de treball del programa AODL Barri del Carme s'està treballant pel foment de l´ús de les noves tecnologies en les empreses, comerços i organitzacions del barri. Després d'analitzar l'evolució i la situació actual de l'activitat econòmica més important al barri, el petit comerç (de proximitat), s'ha planificat un cicle de xerrades per tal de donar a conèixer diferents formes d'aplicar i els avantatges que ofereixen les TIC en aquest sector d'activitat.
Xerrada al Centre Cívic del Carme - Reus


La primera xerrada, "Per què serveix internet?", realitzada el 15 de novembre ha servit per veure mitjançant exemples pràctics de comerços (Globofiesta i La Caseta de l'arbre) i empreses (Optical Illisuion ) del barri diferents aplicacions i plantejaments de l'ús de la xarxa.



La segona xerrada, "Per on puc començar?", realitzada el 22 de novembre ha servit per conèixer eines eficients de gestió de canals d'informació a la xarxa (RSS), eines de comunicació àgil i fluida amb els clients (e-mail, xarxes socials) i de software de suport a la gestió interna (gestió d'estocs, de processos, etc).



La tercera xerrada, "Quina és la millor eina per la meva activitat?", realitzada el 29 de novembre s'ha parlat de dues xarxes socials (Facebook i Foursquare), de la factura electrònica i la signatura digital, de software de gestió de clients (CRM) i de la botiga on line (solucions codi obert).




2 comentaris:

  1. Fantàstic Carles, felicitats! Cal fer molta feina d'iniciació a les xarxes socials, a que es perdi la por i s'experimenti i saber-ne veure més les oportunitats que les amenaces!

    ResponElimina
  2. Gràcies ;-)
    Va ser molt interessant el debat entorn a les xarxes socials. També molt clarificadores les experiències que ens van venir a presentar alguns comerços i empreses del Barri...

    ResponElimina

Share/Bookmark